Base Set 2 Box Break

Priset avser 1 Base Set 2 Booster Pack.Nu är det dags för vår första vintage box break och Base Set 2 från år 2000 är först på tur. Boxen kommer att öppnas

This products is unfortunately out of stock.

 

Recensions.

Priset avser 1 Base Set 2 Booster Pack.

Nu är det dags för vår första vintage box break och Base Set 2 från år 2000 är först på tur. Boxen kommer att öppnas LIVE på Twitch https://www.twitch.tv/poketalkse 2 Oktober 19:00.

Boxen är försluten från fabrik och öppnas på livesändningen. Där av garanterar vi ovägda Booster Packs. Ni kan välja att få de öppnade LIVE på sändningen eller få de hemskickade oöppnade. I det fallet kommer vi ta er booster och sätta i en försluten plastficka med en tamper proof med ett unikt serienummer på som bevis på att boostern INTE är vägd eller resealed. Live sändningen kommer att sparas på Twitch kanalen samt läggas upp på YouTube som dokumentation och bevis. 

Alla som köper minst en booster får EARLY ACCESS TILL CELEBRATIONS! Med Early Access får ni hela en timmes tidigare exklusiv tillgång till hemsidan när Celebrations släpps på PokeTalk.se

Under Livesäningen kommer vi att ha hela 15 stycken Giveaways med ett totalt värde av 4500kr. För varje booster ni köper får ni en lott och kan därmed vinna flera gånger om ni köper fler än 1 booster. 

Raukcard Gradering! Alla som väljer att få sina boosters öppnade LIVE får skicka ett kort till Raukcard för gradering kostnadsfritt!

När ni gör köpet skriver ni en kommentar på beställningen om ni vill ha boostern öppnad eller inte. Ni kan önska artwork på boostern och vi kommer göra vårt bästa med att uppfylla önskemålet men ett art set om 4 boosters prioriteras!

VMB Appliceras.

Recensions.

Write a review